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Changes at "G23-P015 Science-based Food Policy: Unequivocal Support of the 2019 Canada Food Guide"

Avatar: Catherine Jones Catherine Jones

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    Proposal text

    The GPC fully and unequivocally supports the recommendations of Canada’s Food Guide 2019, particularly its emphases on consuming largely plant-based diets; addressing issues of nutritious food access and food insecurity affecting low-income, immigrant, and Indigenous people; increasing food skills and food literacy; and considering the environmental impacts of food choices.

    Submitter: Derek Menard

    Note from staff: This proposal has been posted for your consideration at the 2023 Annual General Meeting. The content of this proposal is fixed, however a draft version has also been posted in the Workshop to allow you to collaborate with the submitter on possible amendments. You can access the workshop version of this proposal here, which the submitter is still able to edit.
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    Texte de la proposition

    Le GPC soutient pleinement et sans équivoque les recommandations du Guide alimentaire canadien 2019, en particulier l'accent mis sur la consommation d'aliments à base de plantes, la résolution des problèmes d'accès à des aliments nutritifs et d'insécurité alimentaire touchant les personnes à faible revenu, les immigrants et les autochtones, l'amélioration des compétences et de la littératie en matière d'alimentation et la prise en compte des impacts environnementaux des choix alimentaires.

    Submittant : Derek Menard

    Note du personnel : Cette proposition a été publiée pour être examinée lors de l'assemblée générale annuelle de 2023. Le contenu de cette proposition est fixe, mais une version provisoire a également été publiée dans l'atelier pour vous permettre de collaborer avec l'auteur de la proposition sur d'éventuels amendements. Vous pouvez accéder à la version atelier de cette proposition ici, que le déposant peut encore modifier.
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    Proposal text

    The GPC fully and unequivocally supports the recommendations of Canada’s Food Guide 2019, particularly its emphases on consuming largely plant-based diets; addressing issues of nutritious food access and food insecurity affecting low-income, immigrant, and Indigenous people; increasing food skills and food literacy; and considering the environmental impacts of food choices.

    Submitter: Derek Menard

    Note from staff: This proposal has been posted for your consideration at the 2023 Annual General Meeting. The content of this proposal is fixed, however a draft version has also been posted in the Workshop to allow you to collaborate with the submitter on possible amendments and to review the rationale and background information of the proposal. You can access the workshop version of this proposal here, which the submitter is still able to edit.
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    Texte de la proposition

    Le GPC soutient pleinement et sans équivoque les recommandations du Guide alimentaire canadien 2019, en particulier l'accent mis sur la consommation d'aliments à base de plantes, la résolution des problèmes d'accès à des aliments nutritifs et d'insécurité alimentaire touchant les personnes à faible revenu, les immigrants et les autochtones, l'amélioration des compétences et de la littératie en matière d'alimentation et la prise en compte des impacts environnementaux des choix alimentaires.

    Submittant : Derek Menard

    Note du personnel : Cette proposition a été publiée pour être examinée lors de l'assemblée générale annuelle de 2023. Le contenu de cette proposition est fixe, mais une version provisoire a également été publiée dans l'atelier pour vous permettre de collaborer avec l'auteur de la proposition sur d'éventuels amendements. Vous pouvez accéder à la version atelier de cette proposition ici, que le déposant peut encore modifier.
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