Changements sur "G23-P015 Politique alimentaire fondée sur la science : Soutien sans équivoque au Guide alimentaire canadien 2019"
Corps du texte
-
-["
Proposal text
The GPC fully and unequivocally supports the recommendations of Canada’s Food Guide 2019, particularly its emphases on consuming largely plant-based diets; addressing issues of nutritious food access and food insecurity affecting low-income, immigrant, and Indigenous people; increasing food skills and food literacy; and considering the environmental impacts of food choices.
Submitter: Derek Menard
Texte de la proposition
Le GPC soutient pleinement et sans équivoque les recommandations du Guide alimentaire canadien 2019, en particulier l'accent qu'il met sur la consommation de régimes alimentaires largement à base de plantes, la résolution des problèmes d'accès à des aliments nutritifs et d'insécurité alimentaire touchant les personnes à faible revenu, les immigrants et les autochtones, l'amélioration des compétences et des connaissances en matière d'alimentation, et la prise en compte des impacts environnementaux des choix alimentaires.
Subposter : Derek Menard
Soumissionnaire : Derek Menard
Derek Menard"]]
-
+["
Proposal text
The GPC fully and unequivocally supports the recommendations of Canada’s Food Guide 2019, particularly its emphases on consuming largely plant-based diets; addressing issues of nutritious food access and food insecurity affecting low-income, immigrant, and Indigenous people; increasing food skills and food literacy; and considering the environmental impacts of food choices.
Submitter: Derek Menard
Note from staff: This proposal has been posted for your consideration at the 2023 Annual General Meeting. The content of this proposal is fixed, however a draft version has also been posted in the Workshop to allow you to collaborate with the submitter on possible amendments. You can access the workshop version of this proposal here, which the submitter is still able to edit.
", "", ["Texte de la proposition
Le GPC soutient pleinement et sans équivoque les recommandations du Guide alimentaire canadien 2019, en particulier l'accent qu'il met sur la consommation de régimes alimentaires largement à base de plantes, la résolution des problèmes d'accès à des aliments nutritifs et d'insécurité alimentaire touchant les personnes à faible revenu, les immigrants et les autochtones, l'amélioration des compétences et des connaissances en matière d'alimentation, et la prise en compte des impacts environnementaux des choix alimentaires.
Subposter : Derek Menard
Soumissionnaire : Derek Menard
Derek Menard"]]
Partager