Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can configure and accept the use of the cookies, and modify your consent options, at any time.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Show automatically-translated text Warning: Content might be automatically translated and not be 100% accurate.
The green wording below was accepted to replace the red wording in the member-submitted proposal G23-P015 Science-based Food Policy: Unequivocal Support of the 2019 Canada Food Guide on 2024-02-25 18:39:18 -0500.
This does not change GPC policy or governance unless the proposal passes an all-member vote.

Amendment to "G23-P015 Science-based Food Policy: Unequivocal Support of the 2019 Canada Food Guide"

Avatar: Claire Mcmenemy Claire Mcmenemy Accepted

Title

  • -{"en"=>"G23-P015 Science-based Food Policy: Unequivocal Support of the 2019 Canada Food Guide", "fr"=>"G23-P015 Politique alimentaire fondée sur la science : Soutien sans équivoque au Guide alimentaire canadien 2019", "machine_translations"=>{"fr"=>"G23-P015 Politique alimentaire fondée sur la science : Soutien sans équivoque au Guide alimentaire canadien 2019"}}
  • +{"en"=>"G23-P015 Science-based Food Policy: Unequivocal Support of the 2019 Canada Food Guide", "machine_translations"=>{"fr"=>"G23-P015 Politique alimentaire fondée sur la science : Soutien sans équivoque au Guide alimentaire canadien 2019"}}

Body

  • -["

    The GPC fully and unequivocally supports the recommendations of Canada’s Food Guide 2019, particularly its emphases on consuming largely plant-based diets; addressing issues of nutritious food access and food insecurity affecting low-income, immigrant, and Indigenous people; increasing food skills and food literacy; and considering the environmental impacts of food choices.

    Submitter: Derek Menard

    Sponsors: Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget Burns, Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez, Vaalea Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie, Laurie MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle, Michael Nestor, Ms. Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy, Farrukh Chishtie, Fireweed

    Note from staff: This proposal is for consideration at the 19th Annual General Meeting. A second copy, with additional background information, is available in the Workshop to allow you to collaborate on amendments. You can access the workshop version here, which the submitter can still edit.

    ", "

    Le PVC soutient pleinement et sans équivoque les recommandations du Guide alimentaire canadien 2019, en particulier l'accent qu'il met sur la consommation d'aliments à base de plantes, la résolution des problèmes d'accès à des aliments nutritifs et d'insécurité alimentaire touchant les personnes à faible revenu, les immigrants et les autochtones, l'amélioration des compétences et des connaissances en matière d'alimentation et la prise en compte de l'impact environnemental des choix alimentaires.

    Le soumissionaire : Derek Menard

    Les parrain.e.s : Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget Burns, Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez, Vaalea Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie, Laurie MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle, Michael Nestor, Mme Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy, Farrukh Chishtie, Fireweed

    Note du personnel: Cette proposition est soumise à l'examen de la 19e assemblée générale annuelle. Une deuxième copie, avec des renseignements contextuels supplémentaires, est disponible dans l'atelier pour vous permettre de collaborer sur les modifications. Vous pouvez accéder ici à la version de l'atelier, que la ou le soumissionnaire de la proposition peut encore modifier.

    ", ["

    Texte de la proposition

    Le GPC soutient pleinement et sans équivoque les recommandations du Guide alimentaire canadien 2019, en particulier l'accent qu'il met sur la consommation d'aliments à base de plantes, la résolution des problèmes d'accès à des aliments nutritifs et d'insécurité alimentaire touchant les personnes à faible revenu, les immigrants et les autochtones, l'amélioration des compétences et des connaissances en matière d'alimentation et la prise en compte de l'impact environnemental des choix alimentaires.

    Submittant : Derek Menard

    Parrains : Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget Burns, Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez, Vaalea Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie, Laurie MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle, Michael Nestor, Mme Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy, Farrukh Chishtie, Fireweed

    Note du personnel : Cette proposition a été publiée pour que vous puissiez l'examiner lors de l'assemblée générale annuelle de 2023. Le contenu de cette proposition est fixe, mais une version préliminaire a également été publiée dans l'atelier pour vous permettre de collaborer avec le soumissionnaire sur d'éventuels amendements et d'examiner la justification et les informations de base de la proposition. Vous pouvez accéder à la version atelier de cette proposition ici, que l'auteur peut encore modifier.
    "]]
  • +["

    The GPC fully supports the recommendations of Canada’s Food Guide 2019 (with the exception of any promotion of meat consumption) particularly its emphases on consuming largely plant-based diets; addressing issues of nutritious food access and food insecurity affecting low-income, immigrant, and Indigenous people; increasing food skills and food literacy; and considering the environmental impacts of food choices.

    Submitter: Derek Menard

    Sponsors: Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget Burns, Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez, Vaalea Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie, Laurie MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle, Michael Nestor, Ms. Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy, Farrukh Chishtie, Fireweed


    Note from staff: This proposal is for consideration at the 19th Annual General Meeting. A second copy, with additional background information, is available in the Workshop to allow you to collaborate on amendments. You can access the workshop version here, which the submitter can still edit.

    ", ["

    Texte de la proposition

    Le GPC soutient pleinement et sans équivoque les recommandations du Guide alimentaire canadien 2019, en particulier l'accent qu'il met sur la consommation d'aliments à base de plantes, la résolution des problèmes d'accès à des aliments nutritifs et d'insécurité alimentaire touchant les personnes à faible revenu, les immigrants et les autochtones, l'amélioration des compétences et des connaissances en matière d'alimentation et la prise en compte de l'impact environnemental des choix alimentaires.

    Submittant : Derek Menard

    Parrains : Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget Burns, Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez, Vaalea Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie, Laurie MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle, Michael Nestor, Mme Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy, Farrukh Chishtie, Fireweed

    Note du personnel : Cette proposition a été publiée pour que vous puissiez l'examiner lors de l'assemblée générale annuelle de 2023. Le contenu de cette proposition est fixe, mais une version préliminaire a également été publiée dans l'atelier pour vous permettre de collaborer avec le soumissionnaire sur d'éventuels amendements et d'examiner la justification et les informations de base de la proposition. Vous pouvez accéder à la version atelier de cette proposition ici, que l'auteur peut encore modifier.
    "]]

Confirm

Please log in

Share